PROZEDURA: (2lagunentzat)
Kalabazin zati bat, berenjena zati bat, azenario bat, bi gari-zainzuri, idiazabal gazta zati bat, erremolatxa egosi bat, Eusko label 100 g haragi txikitu, tipula, hiru koilarakada tomate.
PROZEDURA:
Azal-kentzekoarekin tagliatelle itxurako zati luzeak eta estuak egin barazkiei; zabalegiak irtenez gero labanarekin moztu. Helduak garizainzuria frijitu. Barazkiak ontzi batean sartu, ura, gatza eta olio zorrotada batekin eta mikrouhinean sartu lau minituz 550kw-tan. Kalabazina, errmolatxaren ura duen ontzi batean jarri 2 minutuz mikrouhinean. Típula zartaginean gorritu, eta ostean, Eusko Label haragia txikitua gehitu. Eginda daukagunean tomate saltsa bota eta zartaginean utzi 3 bat minutuz. Errezeta aurkezteko: kalabazina=ilea, veste barazkiak=buruaren forma, gazta=aurpegia, cherry tomate erdia= sudurra, haragia=ahoa, gari-zainzuria=begiak.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario